Utemagasinet -Artikler

   

 Digitalisering av turer fra "Turguide Jotunheimen"

Utemagasinet har digitalisert flere av turen fra boka "Turguide Jotunheimen" slik at du får en smakebit på turer i boka.
Et abonnement på Utemagasinet anbefales. I magasinet finner du turreportasjer, tester og relevante artikler for deg som skal på fjelltur. Finn inspirasjon til din neste fjelltur.  

 Turer i Jotunheimen Jotunheimen,   

 

 

 

 

Du får kjøpt bøkene i  bokhandel og på nett blant annet hos:


Vigmostad & Bjørke   Bokklubben Villmarksliv  Tanum 

Turguide Jotunheimen

Jotunheimen er Norges mest kjente og populære fjellområde. Drømmer du om flotte turopplevelser her, er dette boka for deg. Kjente og ukjente turer: Boka guider deg til 50 av de flotteste turene som Jotunheimen kan by på, fra velkjente Besseggen i øst og populære Galdhøpiggen i nord, til mindre kjente, men vel så spektakulære toppturer i vestlige Jotunheimen.Turene har varierende vanskelighetsgrad, fra noen svært luftige og utfordrende toppturer til mer familievennlige turer, noen av disse enkle og trygge 2000-meterstopper.


Bla i boken her

                                                          Utsolgt

 

50 anbefalte turer i Gudbrandsdalen

50 anbefalte turer i Gudbrandsdalen

Boka presenterer 50 flotte fotturer og turområder i Gudbrandsdalen inkludert: Lillehammerområdet, Gausdal, Skeikampen, Espedalen, Gålå, Sikkilsdalen, Hafjell, Øyerfjellet, Kvitfjell, Ringebufjellet, Venabygdsfjellet, Rondane, Dovre, Lesja, Reinheimen, Skjåk og Lom, med interessant og nyttig bakgrunnsstoff. Turene har varierende vanskelighetsgrad, men de fleste passer for alminnelig spreke mennesker og noen er godt egnet for barn. Turene er lett tilgjengelige og de fleste kan tas som dagsturer, men en del av dem kan være 2-5 dagers turer.

                                Utsolgt                                               

Rondane - Natur Kultur Friluftsliv

Praktbok om Norges første nasjonalpark med eget kapittel om toppturer.
Sykkelturer, turer med barn og ungdom, geologi, dyre-, fugle- og planteliv og menneskene som har brukt Rondane opp gjennom historien. Boka har et eget kapittel på hvordan du skal komme deg opp på de høyeste toppene i Rondane. Hver av toppturene har kart som viser ruta. Ingen av turene krever klatreerfaring. Kapittel om sykkelmuligheter i og rundt Rondane " Kapittel om barnevennlige turer og aktiviteter i Rondane.
                               UTSOLGT