SALG AV BILDER

 

Ønsker du å kjøpe et bilde så ta kontakt. Bilder kan leveres i ulike størrelser - noen i panoramaformat.

Vil anbefale trykk på aluplate men du kan velge blant mange forskjellige materialer å få dine bilder printet på. Du kan velge bl.a fotolerret, print på akryl, galleritrykk, trykk på tre m.m. 
Se ulike alternativer på link til CEWE-JAPANFOTO

Direkte print på alu-plate

Et direkte print på alu-plate er lett, holdbart og kan brukes på mange forskjellige måter.Som direkte print på alu-plate kommer ditt bilde virkelig til sin rett. Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer. Et direkte print på alu-plate er så flott i seg selv at en ramme blir overflødig. Når du printer på alu-plate fremheves bildets farger og glans og får motivet til å se ekstra flott ut.

 

KJØP AV BRUKSRETT TIL BILDER
Pris og betingelser

Hvis du ønsker å kjøpe bruksrett til noen av bildene i de ulike Bildegalleriene på min hjemmeside, er standard pris kr. 1000,- per bilde inkl. mva. Denne honorarsatsen gjelder for bruk av bilder i bøker, tidsskrifter og på internett. Annen bruk kan betinge høyere honorar, og prisen avtales da i hvert enkelt tilfelle.

  • Den angitte prisen gjelder for én gangs reproduksjon og ett opplag av den aktuelle trykksaken, dersom ikke annet er avtalt.

  • Fotografens navn skal angis i tilknytning til bildet, f.eks. slik: Foto © Frank Ivar Hansen

  • Bildene må ikke lånes ut eller videreselges uten at det på forhånd er inngått en egen avtale om det.

  • Elektronisk lagring av utlånte bilder er kun tillatt i den utstrekning det er nødvendig for den aktuelle publiseringen. Annen elektronisk lagring, manipulering eller kopiering av utlånte bilder må kun skje etter avtale.

  • Bildene leveres elektronisk som jpg-filer og sendes vanligvis som e-postvedlegg. 

  • Ved bestilling av bilder av en bestemt art, sender jeg ofte flere bilder slik at kjøperen kan velge det som passer best til bruken. Det kreves honorar bare for de bildene som blir benyttet.